Om ICA-klassikern

ICA-klassikern

– träna hemma och få rabatt på hälsosam mat

En rolig och peppande aktivitet för dig som vill röra på dig och samtidigt få belöningar och rabatter på hälsosam mat.

Alla aktiviteter i ICA-klassikern är baserade på de lopp som ingår i En Svensk Klassiker men här genomför du inte allt på en dag utan har två-tre månader på dig för varje aktivitet. Du behöver alltså inte åka hela sträckan på en gång, utan du delar upp den på så många träningspass du vill och kan även använda dig av några av våra alternativ. Alla moment innehåller flera varianter som påminner om ursprungsgrenen, för att du ska kunna delta oavsett väder och förkunskaper.

Använd de alternativ som passar dig

Du behöver alltså inte åka hela sträckan på en gång, utan du delar upp den på så många träningspass du vill och kan även använda dig av några av våra alternativ. Alla moment innehåller flera varianter som påminner om ursprungsgrenen, för att du ska kunna delta oavsett väder och förkunskaper.

För att genomföra en ICA-Klassiker ska du totalt skida, gå stavgång eller stå på crosstrainern för att klara av Vasaloppet i 90 km, cykla utomhus eller inomhus Vätternrundans 300 km, simma eller ro Vansbrosimningens 3 km och springa eller gå Lidingöloppet 30 km.

Vi kommer vara med och peppa dig med rabatter och erbjudanden under hela året.

Ladda ner appen idag

Ladda ner appen via App Store: https://itunes.apple.com/app/id1444837034?mt=8
Ladda ner appen via Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.ensvenskklassiker.ica